Indah* kopen
Featured

Combi aanbieding: kookboek Maureen Tan & jaarabonnement.

Wereldwijd gezien is rendang een van de bekendste gerechten uit de Indonesische keuken. Op West-Sumatra, waar rendang oorspronkelijk vandaan komt, is het echter geen gerecht, maar een bereidingswijze waarvan de verschillende stadia – van natte curry tot aan gekaramelliseerd en volledig ingekookt – eindeloos veel fantastische gerechten opleveren. Daarover gaat dit boek.

In Rendang vind je traditionele, regionale stoofgerechten zoals ze bereid worden op Sumatra en mijn eigen recepten, met ingrediënten die ik graag gebruik. Denk aan de traditionele rendang daging, met rundvlees, maar ook allerlei andere stoofgerechten met vlees. Of een vegetarische rendang, met aardappels, jackfruit, krokant gebakken cassave, bonen, tofu, tempé en allerlei verschillende soorten groenten. Maar ook vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte en orgaanvlees worden gebruikt – zo lang het eindresultaat maar echt héél lekker is.

Kortom een prachtig boek om te combineren met een jaarabonnement van dé glossy voor de Indische gemeenschap tegen een zeer aantrekkelijke prijs van €55,-.

Ook interessant

Back to top button
×

Hallo!

Klik op de onderstaande knop om een chat te beginnen.

× Hoe kan ik je helpen?