Indah* kopen
Nieuws

Chelina Manuhutu – kind van de kolonie – de derde generatie

Ze zijn ver na de onafhankelijkheid van Indonesië geboren en toch voelt het koloniale verleden van Nederland nog altijd dichtbij. In de nieuwe PINDAH* zes vertegenwoordigers van de derde generatie over de invloed van Indië op hun leven en werk. Hier alvast een voorproefje:

  • Chelina Manuhutu
  • 34 Jaar
  • DJ/ Producer
  • Geboorteplaats: Amsterdam / Huizen
  • Vader: Moluks
  • Moeder: Nederlands
  • 2 broers

Met ouders die zo muzikaal en creatief zijn is het bijna onmogelijk om niet hetzelfde pad te bewandelen. Op- gevoed met de normen en waarden van de Molukse cultuur die nog steeds invloed hebben op haar leven. de familiewaarden en gewoontes, het eten en het geloof. ‘Toen ik zes jaar was liep ik al op fashion shows die mijn moeder organiseerde en stond ik ingeschreven bij een modellenbureau. Op mijn vijftiende maakte ik deel uit van een hiphop dansgroep en werden we gescout voor een videoclip.’

Dit is een deel van een artikel uit de nieuwe PINDAH*

De nieuwe PINDAH* nog niet besteld? Klik hier

Ook interessant

Back to top button