Indah* kopen
AanbiedingCulinairNieuws

‘De diepvries was altijd overladen met Indonesische snacks die mijn moeder meenam van een feestje of arisan. Of het was gewoon een grote bestelling van een Manadonese tante uit de kerk.

Denise Aznam is actrice. Ze speelde in talloze televisieseries en films. Ze vertolkte onder meer de personage van de Indonesische Gita in de spraakmakende oorlogsfilm De Oost (2020). Ze schrijft een column in de nieuwe Pindah* Magaizne Culinair die eind juli/begin augustus verschijnt.

‘Zitten er Indonesische mensen, komt de kok echt uit Indonesië?’ …schiet er gelijk door mijn hoofd wanneer ik bij een Indonesisch restaurant naar binnen gluur. Ik hoor de stemmen van mijn moeder en tantes gelijk: ‘Nooit eten in een Indonesisch restaurant! Nga enak ih! Gewoon thuis eten’. Dus deed ik dat ook altijd. Mocht ik toch een keertje buiten eten, dan ga ik nooit naar een mooi of sjiek restaurant maar juist naar de plekken die er smoetjie uitzien: geen idee of dit woord echt bestaat, maar ik denk dat je gelijk snapt wat ik bedoel.’

Lees het allemaal in de nieuwe culinaire versie van Pindah* Magazine die eind juli/begin augustus verschijnt.

GRATIS toegang tot Pindah‘s videokanaal op YouTube bij aankoop van Pindah Magazine Culinair 2021 en de Pindah* Culinaire Agenda 2022 in één pakket

Blader hier alvast door de eerste acht pagina’s van het magazine, u krijgt een heel goede indruk van het geheel.

Het Pindah* videokanaal op YouTube, waarop in 2021 zo’n 60 recepten en kookvideo’s worden gepubliceerd, is exclusief beschikbaar voor de kopers, in één keer, van zowel de culinaire versie van het magazine als de 2022-editie van de culinaire agenda.

Inmiddels zijn er al 20 kookvideo’s en recepten geplaatst, het aantal groeit elke week.

U kunt kiezen uit vier opties:

  • Het pakket (magazine, agenda en GRATIS het kookkanaal – € 24,90.
  • Het magazine 2021 € 6,95
  • De agenda 2022 € 17,95
  • Alleen toegang tot het YouTubekanaal met kookvideo’s en recepten € 9,95

Ook interessant

Back to top button