Met spanning volgen wij – de makers van Pindah* – uiteraard de belangstelling voor de nieuwe Pindah* Magazine Culinair. Door de voorverkopen via onze webshop kregen we natuurlijk al een beeld maar sinds ruim twee weken komen daar nu ook de verkopen in de winkels bij.
Van de voorspellingen van onze distributeur (Pindah* wordt door tijdschriftendistributeur Betapress te koop gelegd bij ruim 3.000 verkooppunten) worden we tot nu blij. De distributeur kan de voorspellingen maken omdat daar vanuit de kassa’s van de grootwinkelbedrijven data van elk verkocht exemplaar worden ontvangen. Aan de hand van ervaringscijfers uit het verleden krijgen we dan een beeld. Hoewel: die ervaringscijfers zijn er natuurlijk alleen vanuit 2019 (toen de eerste editie verscheen) en 2020 waarbij 2020, zoals we allemaal weten, vanwege de door Covid langdurig gesloten verkooppunten niet minder dan een rampjaar was.
Het lijkt er gelukkig op dat 2021 heel veel beter wordt. Want Pindah* is een duur blad om te maken, flinke verkopen helpen ons ermee door te kunnen gaan.
Helpt u mee? Koop Pindah* nu in de winkel of via onze webshop.
Inmiddels liggen de exemplaren van Pindah* Culinair in duizenden verkooppunten in ons land. Bij Bruna, AKO, Readshop, Primera, de supermarkten, de vakboekhandel: letterlijk overal.
Een greep uit de inhoud
- Meer dan 40 recepten met prachtige fotografie van Harold Pereira;
- Een lijst met toonaangevende toko’s in Nederland;
- De geschiedenis van de Nederlands-Indische keuken
- Het Nederlands-Indische restaurant. Hoe begon het, hoe ontwikkelde het zich?
- De eerste generatie in de keuken: de keuken van de oma’s en tantes
- De Indische keuken in de krijgsmacht: ‘de ‘blauwe hap’.
- Wat je altijd in huis moet hebben: ingrediënten en kookgerei.
- De tokogids: 100 door onze lezers voorgedragen toko’s.
- Een culinaire woordenlijst met enkele honderden namen en ingrediënten.
Of blader hier door de inhoudsopgave:
Hieronder een greep uit de recepten