Indah* kopen
AanbiedingCulinairNieuws

‘De saté van mijn vader is het allerlekkerst’

In het gezin van Jamie van Heije stond eten altijd centraal. De Indische keuken van zijn van zijn grootouders vormde een bron van inspiratie. Jamie volgde een horeca-opleiding, was hulp in de keuken en uiteindelijk sous chef bij de beroemde Ron Blaauw. Nadat zijn leermeester vertrok uit het restaurant in Ouderkerk aan de Amstel, begon Jamie zijn eigen restaurant Jaimie van Heije. ‘Mijn oma en opa hebben me veel meegegeven van hun Indische cultuur.’

Toen de lockdown werd opgeheven zat zijn restaurant in Ouderkerk aan de Amstel binnen no time weer vol. Het Jaimie van Heije Restaurant is een begrip voor velen. Geliefd voor zijn unieke kookkunsten en oog voor detail. Wat velen niet weten is dat deze chef roots heeft liggen in Zuidoost-Azië  en dat hij als klein jongetje vroeg in aanraking kwam met de Indische keuken dankzij zijn oma en opa. ‘Mijn cuisine is moeilijk om onder woorden te brengen. Ik gebruik al mijn ervaringen en inspiratie om elke dag weer nieuwe gerechten te bedenken. Ik wil mensen verrassen met nieuwe, spannende gerechten, met invloeden vanuit de hele wereld.’ Wij spraken deze Indische chef in het pittoreske dorp aan de Amstel.

Lees er alles over de nieuwe culinaire versie van Pindah* Magazine, bestel ‘m nu.

  • Het complete pakket van magazine (verschijnt eind juli/begin augustus), culinaire agenda (verschijnt eind september) én toegang tot Pindah* YouTube-kanaal met recepten en kookvideo’s. Klik op de knop hieronder om te bestellen.
  • Alleen het magazine (verschijnt eind juli/begin augustus). Klik op de knop hieronder om te bestellen.

Blader hier alvast door de eerste acht pagina’s van het magazine, u krijgt een heel goede indruk van het geheel.

U kunt kiezen uit vier opties:

  • Het pakket (magazine, agenda en GRATIS het kookkanaal – € 24,90.
  • Het magazine 2021 € 6,95
  • De agenda 2022 € 17,95
  • Alleen toegang tot het YouTubekanaal met kookvideo’s en recepten € 9,95

Ook interessant

Back to top button