Indah* kopen
AanbiedingNieuws

Demi van Hutten: ‘Dankbaar voor alle response!’

Terima kasih banyak aan iedereen die het boek De Derde Generatie heeft gekocht, gelezen en gedeeld. De afgelopen maanden waren een ontzettende rollercoaster voor mij als auteur. Ik had nooit durven dromen dat mijn stage zou uitlopen tot een boek. Ik heb ontzettend veel geleerd, niet alleen over de Indische cultuur, maar ook over de prachtige Indische gemeenschap die er vandaag de dag nog is.

Ik ga eerlijk met jullie zijn, het delen van dit boek vond ik ontzettend spannend. Ik was dankbaar dat mijn uitgever mij deze kans gaf, maar ook zenuwachtig wat jullie ervan zouden vinden! Die spanning zakte weg toen ik voor het eerst mijn boek in handen kreeg, trots dat ik was. Iedereen heeft keihard gewerkt om het boek zo prachtig vorm te geven. Die spanning keerde echter wel weer even terug toen ik meer mocht vertellen over De Derde Generatie tijdens mijn interview met NPO Radio 1. Wat bijzonder dat zij dit hadden opgepikt.

Na het interview op 30 maart, tevens de dag dat het boek uitkwam, stroomden jullie reacties binnen. Blij, maar ook geëmotioneerd werd ik door jullie positieve reacties. De bemoedigende woorden, maar ook de herkenning die jullie als lezers ervaarde tijdens het boek, gaven aan dat mijn doel was bereikt. Een doel om onze geschiedenis, cultuur en liefde een platform te geven.

Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor de geweldige reacties. Ik zal met trots blijven schrijven over onze liefdevolle Indische gemeenschap, jullie zijn nog lang niet van mij af! 

En wilt u het NPO-interview nog eens naluisteren, dat kan door te klikken op de onderstaande link.

https://www.nporadio1.nl/nos-radio-1-journaal/onderwerpen/74586-2021-03-30-waarom-voel-ik-me-zo-sterk-verbonden-met-indonesie

De eerst druk….

We durfden een heel forse eerste druk aan, van 5.000 stuks, inmiddels zijn er bijna 4.000 van verkocht en denken we over een tweede druk, dat is een prachtig resultaat.

En nu is het boek ook in de boekhandel te koop, in de systemen van het Centraal Boekhuis – het centrale opslag- en distributiebedrijf van uitgevers en boekhandel samen – zien we ook al de eerste bestellingen verschijnen.

Maar u kunt ook via uw boekhandel bestellen, in de winkel of via de webshop van uw boekhandel. Dit is het ISBN-nummer: 9789492851079

Ook interessant

Bekijk ook
Close
Back to top button