Indah* kopen
Nieuws

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe PINDAH* en het wordt prachtig. De voorverkoop is NU begonnen

Op 30 april a.s. is het zover: dan ligt de nieuwe PINDAH* in de winkels en het belooft een prachtige uitgave te worden. Op heel veel plekken in het land wordt op dit moment geschreven, gefotografeerd, getekend, geredigeerd en opgemaakt.

Wat we in 2019 niet konden weten maar wat wél gebeurde: PINDA* zette de tijdschriftenwereld flink op z’n kop, het was al weer heel lang geleden dat een winkelier, zomaar en zeker onverwacht, zoveel exemplaren van een tot dan toe onbekend tijdschrift verkocht. Een herdruk? Dan moet je wel heel lang teruggaan in de tijd….

Toen ‘het stof was neergedaald’ – eind december 2019 – en de weinige nog resterende exemplaren van PINDA* door onze distributeur werden teruggevraagd om de balans op te maken, stond de teller op 45.000 verkochte exemplaren, een succes dat in de losse verkoop door geen enkel regulier verschijnend tijdschrift werd behaald.

Gaan we dat in 2020 herhalen? Dat ligt aan u, aan de ene kant is het ‘nieuwe’ er natuurlijk vanaf, aan de andere kant bleven zoveel verhalen onverteld: daar komen we in 2020 zelfs nog maar ten dele aan toe. En maar liefst 92 procent van de kopers die we ernaar vroegen in een onderzoek wilde beslist een volgende PINDA*.

Die komt er nu dus en u kunt ‘m hier alvast bestellen. Klik hier

Ook interessant

Back to top button