Indah* kopen
AanbiedingCulinairNieuws

‘Mijn oma was best wel streng. Als ik iets had gemaakt, zei ze: ‘Van dit en dit moet er meer in en van dat heb je teveel gebruikt’.

Familierecepten: vijf generaties in restaurant Bumbu Bali

Sinds vijf jaar runnen Cynthia Pereira (68) en dochter Samantha van der Laan (50) het familierestaurant Bumbu Bali. Deze toko in Deventer serveert gerechten die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Samantha vertelt.

‘Mijn oma had in Amsteraan de Utrechtse straat een restaurantje dat Tempo Doeloe heette. Het schijnt dat er altijd een lange rij voor de zaak stond van mensen die er wilden eten. Als zestienjarige begon ik me te interesseren voor koken. Mijn oma liet me altijd van alles proeven want alleen zo leer je goed koken vond zij. Mijn oma was best wel streng. Als ik iets had gemaakt, zei ze: ‘Van dit en dit moet er meer in en van dat heb je teveel gebruikt’. Ook mijn moeder Cynthia kan goed koken. Die heeft het ook aan mij doorgegeven. Later ging ik voor grote groepen koken en dat resulteerde in een klein cateringbedrijfje aan huis.’ ‘Mijn moeder heeft jarenlang samen met mijn Italiaanse stiefvader een pizzeria gehad. Op een gegeven moment hebben ze die verkocht omdat ze met pensioen wilden gaan. Maar al snel begon het toch weer te kriebelen. Het plan was om een klein satéhuisje te openen met twee tafeltjes maar toen kwam dit pand op ons pad. En nu runnen we dus een echt restaurant in Deventer.’

Lees er alles over de nieuwe culinaire versie van Pindah* Magazine, bestel ‘m nu.

  • Het complete pakket van magazine (verschijnt eind juli/begin augustus), culinaire agenda (verschijnt eind september) én toegang tot Pindah* YouTube-kanaal met recepten en kookvideo’s. Klik op de knop hieronder om te bestellen.
  • Alleen het magazine (verschijnt eind juli/begin augustus). Klik op de knop hieronder om te bestellen.

Blader hier alvast door de eerste acht pagina’s van het magazine, u krijgt een heel goede indruk van het geheel.

U kunt kiezen uit vier opties:

  • Het pakket (magazine, agenda en GRATIS het kookkanaal – € 24,90.
  • Het magazine 2021 € 6,95
  • De agenda 2022 € 17,95
  • Alleen toegang tot het YouTubekanaal met kookvideo’s en recepten € 9,95

Ook interessant

Back to top button