Indah* kopen
Nieuws

Alvast een klein beetje bladeren in PINDA* – de glossy met een Indisch tintje? Dat kan hier

PINDA*, de glossy met een Indisch tintje die 19 september 2019 verschijnt is inmiddels naar de drukker. Het blad is helemaal klaar maar u heeft het nog niet in handen, dat duurt nog een paar weken. Maar hier kunt u door de eerste zeven pagina’s bladeren, waaronder de volledige inhoudsopgaven én het voorwoord van hoofdredacteur Ricci Scheldwacht. U kunt ‘m ook alvast bestellen, klik hier.

Het Indische verhaal is heel divers en kent meerdere lezingen. In deze glossy zult u verhalen aantreffen waarmee u het niet altijd eens bent. Toch staan ze in PINDA*, omdat ze laten zien wat er speelt in Indisch Nederland.

Over PINDA*

In alle geledingen van de maatschappij hebben Indische Nederlanders hun sporen nagelaten. 

Er zijn meer schrijvers, wetenschappers, politici, artiesten, toneelspelers, theatermakers, filmers, modeontwerpers en sporters van Indische komaf dan we beseffen. Wie zijn zij? Welke Indische invloeden zijn als een stille kracht door de Nederlandse samenleving gegaan en hebben die mede vormgegeven.

Pinda* magazine leidt u als een gids van Indisch Nederland, voor
iedereen die nieuwsgierig is naar het Indische verhaal. Door mensen die zelf banden hebben met voormalig Nederlands-Indië en Indonesië aan het woord te laten en hen zelf het verhaal te laten vertellen. Het verhaal van hun ouders, grootouders of overgrootouders, die ooit hun geboorteland verlieten om hier een
nieuw bestaan op te bouwen.

Bestel alvast

U kunt nu al uw exemplaar bestellen, u ontvangt het dan medio september rechtstreeks van de drukker, nog voordat PINDA* in de winkel ligt. Klik hier om te bestellen.

Ook interessant

Back to top button