Indah* kopen
AanbiedingCulinairNieuws

In de rubriek Lekkerrrrr!: Lombok

In de nieuwe Pindah* Culinair vier pagina’s met afbeeldingen en korte beschrijvingen van onmisbare ingrediënten: wat zou je altijd onder handbereik moeten hebben in de keuken.

Lombok wordt ook wel de Spaanse of rode peper genoemd. De peper is erg pittig. De zaadjes zijn het scherpst. Lombok wordt gebruikt om sambal van te maken. Daarnaast komt het ook voor in gerechten zoals ayam sapit, petjél terrong en bandeng boemboe ketjap. Vergeet niet je handen goed te wassen als je aan de slag gaat met lomboks!

Lees er alles over de nieuwe culinaire versie van Pindah* Magazine, bestel ‘m nu.

  • Het complete pakket van magazine, culinaire agenda (verschijnt eind september) én toegang tot Pindah* YouTube-kanaal met recepten en kookvideo’s. Klik op de knop hieronder om te bestellen.
  • Alleen het magazine (verschijnt eind juli/begin augustus). Klik op de knop hieronder om te bestellen.

Blader hier alvast door de eerste acht pagina’s van het magazine, u krijgt een heel goede indruk van het geheel.

U kunt kiezen uit vier opties:

  • Het pakket (magazine, agenda en GRATIS het kookkanaal – € 24,90.
  • Het magazine 2021 € 6,95
  • De agenda 2022 € 17,95
  • Alleen toegang tot het YouTubekanaal met kookvideo’s en recepten € 9,95

Ook interessant

Back to top button