In de rubriek Onmisbaar kookgerei: de rantang
In de nieuwe Pindah* Culinair vier pagina’s met afbeeldingen en korte beschrijvingen van onmisbaar kookgerei: wat zou je altijd onder handbereik moeten hebben in de keuken.
Als we iets hebben geleerd uit de Indische keuken, is dat er altijd ontzettend veel eten wordt gemaakt. Negen van de tien keer te veel om in een keer op te eten. Zo’n klassieke rantang kan goed gebruikt worden om overgebleven eten in te bewaren. Mocht je deze niet in huis hebben kun je natuurlijk ook plastic bakjes gebruiken om het eten te bewaren voor de rest van de dagen. Zo kun je de volgende middag weer genieten van je rendang.
Lees er alles over de nieuwe culinaire versie van Pindah* Magazine, bestel ‘m nu.
- Het complete pakket van magazine, culinaire agenda (verschijnt eind september) én toegang tot Pindah* YouTube-kanaal met recepten en kookvideo’s. Klik op de knop hieronder om te bestellen.
- Alleen het magazine (verschijnt eind juli/begin augustus). Klik op de knop hieronder om te bestellen.
Blader hier alvast door de eerste acht pagina’s van het magazine, u krijgt een heel goede indruk van het geheel.
U kunt kiezen uit vier opties:
- Het pakket (magazine, agenda en GRATIS het kookkanaal – € 24,90.
- Het magazine 2021 € 6,95
- De agenda 2022 € 17,95
- Alleen toegang tot het YouTubekanaal met kookvideo’s en recepten € 9,95