Indah* kopen
AanbiedingCulinairNieuws

In de rubriek Onmisbaar kookgerei: de tjobek

In de nieuwe culinaire versie van Pindah* Magazine hebben we ook een aantal rubrieken, zoals Onmisbaar kookgerei. Daarin vertellen we wat je altijd u huis moet hebben.

De vijzel is een van het oudste kookgerei in de Indische keuken en wordt ook wel tjobek genoemd. Hij haalt alle smaak uit specerijen en verse kruiden naar boven. Perfect om boemboe mee te maken. De vijzel bestaat vaak uit graniet en heeft een ruwe binnenkant. Zo worden de kruiden en specerijen vermalen en gemengd als de stamper (ook wel oelekan genoemd) wordt rondgedraaid. 

Lees er alles over de nieuwe culinaire versie van Pindah* Magazine, bestel ‘m nu.

  • Het complete pakket van magazine (verschijnt eind juli/begin augustus), culinaire agenda (verschijnt eind september) én toegang tot Pindah* YouTube-kanaal met recepten en kookvideo’s. Klik op de knop hieronder om te bestellen.
  • Alleen het magazine (verschijnt eind juli/begin augustus). Klik op de knop hieronder om te bestellen.

Blader hier alvast door de eerste acht pagina’s van het magazine, u krijgt een heel goede indruk van het geheel.

U kunt kiezen uit vier opties:

  • Het pakket (magazine, agenda en GRATIS het kookkanaal – € 24,90.
  • Het magazine 2021 € 6,95
  • De agenda 2022 € 17,95
  • Alleen toegang tot het YouTubekanaal met kookvideo’s en recepten € 9,95

Ook interessant

Back to top button