Indah* kopen
Featured

IN DIT NUMMER: ‘Ik heb ook het gevoel dat alle Indo’s elkaar wel op een of andere manier kennen. Maakt niet uit of je in Zwolle woont of in Den Haag, iedereen kent elkaar. ’

Interview met Jade Robert, Derde Generatie, dit een deel van het interview

‘Ik voel altijd een connectie als ik samen met een andere Indo ben. Ik heb ook het gevoel dat alle Indo’s elkaar wel op een of andere manier kennen. Maakt niet uit of je in Zwolle woont of in Den Haag, iedereen kent elkaar. Het is een grote community.

De hechte band met mijn familie is een van die Indische aspecten die ik echt ontzettend waardeer. De liefde om samen te eten vind ik zo bijzonder. Nu ik ouder ben realiseer ik mij pas dat dit niet bij iedereen zo is. Indische mensen hebben een heel groot hart. Soms is dat een heel goede eigenschap maar soms ook een slechte. We willen altijd maar aardig en lief gevonden worden en stellen ons altijd heel open op naar de buitenwereld.’
‘Ik zou het heel leuk vinden als de INDAH* aandacht blijft besteden aan Indische muziek. In onze familie is muziek heel erg belangrijk en ik vind het altijd erg interessant om daar meer over te lezen. Denk bijvoorbeeld aan Indorock voor dummies zodat mijn vriendinnen die Indorock niet kennen kunnen leren wat het is en waar het vandaan komt.’

LEES VERDER IN ONS MAGAZINE. Koop het in de winkel, in onze webshop of neem aan abonnement

Ook interessant

Back to top button