Indah* kopen
Featured

IN DIT NUMMER: ‘Ik werd heel emotioneel toen ik op een tussenstop in Singapore opeens de geur uit mijn jeugd weer rook.’

Linda Kwist (73) over haar terugkeer naar Indonesië

‘Dat we samen naar Indonesië gingen. Ik had niets met Indonesië totdat mijn dochter Denise zei dat ze mijn en haar roots wilde leren kennen. Dat leek haar ook voor mij heel goed.

Het werd de reis van mijn leven. Ik werd heel emotioneel toen ik op een tussenstop in Singapore opeens de geur uit mijn jeugd weer rook. In Indonesië bezochten we ons oude huis. Ik moest huilen toen we de tuin inliepen. Zag mezelf als klein kind daar spelen. Ik ben zo blij dat Denise mij dit heeft gegeven.’

LEES VERDER IN ONS MAGAZINE. Koop het in de winkel, in onze webshop of neem aan abonnement

Ook interessant

Back to top button