Indah* kopen
Featured

IN HET NIEUWE NUMMER: BABI SETAN

SCHERP GEKRUID VARKENSVLEES

Nu de zomer voorbij is en de zon zich minder laat zien, is pittig eten wel zo fijn om de warmte nog een beetje vast te houden. En pittig is de babi setan zeker! Selamat makan!

500 gram speklapjes

2 uien

6 tenen knoflook

1 eetlepel ketjap manis

1⁄2 glas azijn

1⁄2 kopje water

2 eetlepels sambal oelek

1 eetlepel mosterd

1 wijnglas madera

paneermeel en zout

Snij de speklapjes in gelijke stukken. Fruit de fijngesneden uien en knoflook met de sambal. De speklapjes worden even meegebakken. Ondertussen wordt de ketjap met mosterd, azijn, water en wat zout vermengd. Giet dit bij het vlees. Het geheel even laten sudderen. Daarna wordt het glas madera toegevoegd. De saus wordt tenslotte met paneermeel gebonden.

Ook interessant

Back to top button
×

Hallo!

Klik op de onderstaande knop om een chat te beginnen.

× Hoe kan ik je helpen?