Indah* kopen
Featured

IN HET NIEUWE NUMMER: Gail Meijer: ‘Ontmoeten en verbinden anno 2022’

Ook deze INDAH* is mij gevraagd om een column te schrijven en ik vind het een grote eer. Er werd mij de vraag gesteld: waar ontmoeten Indo’s van jouw generatie elkaar? Tsja, dat is een goede vraag, omdat ik zelf (gek genoeg) weinig Indo’s binnen mijn vriendenkring heb. Maar ik heb wel erg veel behoefte aan verbinding met andere Indo’s.

Om toch een verbinding te voelen met gelijkgestemden bezoek ik vaak lezingen die georganiseerd worden door het Indische Herinnering Centrum Sophiahof in Den Haag. Of dan woon ik, zoals laatst, de vertoning van de korte film Indisch Zwijgen (aanrader!) bij in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. De film gaat over verschillende Indo’s van de derde generatie: kunstenaars die vertellen over het jarenlange zwijgen in de familie.

LEES VERDER IN ONS MAGAZINE. Vanaf 8 september in de winkel, in onze webshop of neem aan abonnement

Ook interessant

Back to top button