Indah* kopen
Featured

IN HET NIEUWE NUMMER: ‘Kom niet aan onze samen-eetbelevenis’

Blijkbaar wordt eetcultuur en de belevenis van samen eten vanaf je kindertijd verankerd in je wezen. Iets hoort op een bepaalde manier, met duidelijke redenen. Han Go schrikt zich een hoedje als het anders gaat.

Sommige vrienden beschouwen mij als de grootste flierefluiter die ze kennen. Ik maak me zelden druk, ik ervaar weinig stress. Ik loop meestal rond als een blij ei.
In ons moderne leven wordt onrust meestal veroorzaakt door dingen die níet plotsklaps gebeuren. We kennen gelukkig relatief weinig situaties die acuut bedreigend zijn. Ik bedoel zódanig stressvol dat je lichaam reageert, voordat je hoofd dat kan.
Gek is het dan, als je – onverwachts – dat wel ervaart. Er gebeurt iets… en je hebt onmiddellijk een fysieke reactie. Paniek.

LEES VERDER IN ONS MAGAZINE. Vanaf 8 september in de winkel, in onze webshop of neem aan abonnement

Ook interessant

Back to top button