Indah* kopen
Featured

‘Mijn overleden moeder VERSCHEEN AAN MIJN BED’

Viola Knoppers kreeg na het overlijden van haar moeder steeds meer spirituele ervaringen. Ze communiceert met overleden dierbaren en kan daardoor anderen helpen in hun verdriet.

Viola: “Als kind was ik al heel gevoelig. Ik kon achter de maskers van de mensen kijken. Als iemand tegen mij zei: het gaat goed, voelde ik dat het niet klopte. Mijn gevoel zei heel andere dingen over die persoon. Het besef dat ik dat kon, kwam pas later toen ik ouder werd. Voor mij is energie kunnen voelen heel gewoon. Omdat ik uit een Indische familie kom en ik vooral bij mijn moeder merkte dat zij zich niet wilde bezighouden met zaken zoals donkere energie of een vloek, wilde ik dat ook niet. Ik vertelde haar daarom niet dat ik dingen kon voelen, wat overigens altijd positieve dingen waren.

Intuïtie
Een van de meest intense en vooral verdrietige moment in mijn leven, was de dag dat mijn moeder onverwachts overleed. Ik zou op de dag na de operatie die ze heeft moeten ondergaan pas in de middag naar haar toegaan. Iets in mij zei me om al in de ochtend naar mijn moeder te gaan. Mijn intuïtie was op dat moment zo sterk, dat ik uiteindelijk eerder dan gepland naar haar toe ging. Achteraf ben ik zo blij dat ik naar mijn intuïtie heb geluisterd en nog een paar woorden met haar kon spreken. Nadat ik haar hand vastpakte, gleed ze ineens zo weg en een paar tellen later was ze overleden. Ik was echt precies op tijd bij haar. Als ik in de middag naar haar toe was gegaan, dan was ik te laat geweest.

LEES VERDER IN ONS MAGAZINE. Nu in de winkel, in onze webshop of neem aan abonnement

Ook interessant

Back to top button