Indah* kopen
Featured

IN HET NIEUWE NUMMER: Ron Ranty’s vader keert voor de laatste keer terug naar Semarang

De vader van Ron Ranty wilde graag dat zijn as na zijn overlijden uitgestrooid werd in de tuin van zijn vroegere huis in Semarang. Na drie jaar kon zijn zoon eindelijk zijn vaders laatste wens in vervulling laten gaan.

Ron Ranty: “Mijn vader Johan overleed in april 2020. Zijn laatste wens was om uitgestrooid te worden in de tuin van ons huis in Semarang. Daar heeft hij heel lang gewoond aan de Jalan Dr. Cipto nummer 272. Als zijn oudste zoon en executeur testamentair zag ik het als mijn taak deze laatste wens voor mijn vader uit te voeren Mijn vader was een kind van Semarang. Wij verlieten in 1961 Indonesië en in 1965 nam hij al het vliegtuig terug om zijn geliefde geboortestad te bezoeken. In totaal ging hij 89 keer naar Semarang, samen met mijn moeder. Elk jaar overnachtten ze in hotel Merbabu en dan liepen ze rond door Semarang en bezochten ze telkens weer alle plekken van vroeger.

LEES VERDER IN DE MAART EDITIE VAN INDAH*

Ook interessant

Back to top button