Featured
IN HET NIEUWE NUMMER: SAJOER KATJANGKOOL AJAM

GEKRUIDE KOOL MET BOONTJES EN KIP UIT JAVA
door Harold Pereira
Met geuren en smaken kunnen de zintuigen worden aangesproken, herinneringen opgehaald en verbindingen worden gelegd met vroeger. Dat kan mooie gesprekken opleveren. Dus ga de keuken in met je familieleden om samen te koken, ga samen aan tafel om van het eten te genieten en vraag tijdens de maaltijd naar de herinneringen van je vader, moeder, tante, oom, opa of oma aan het eten uit haar of zijn jeugd. Veel plezier en selamat makan!
- 1 kleine kip
- 500 gram sperziebonen
- 1⁄2 witte kool fijngesneden
- 2 uien fijngesneden
- 1 teen knoflook fijngehakt
- 1 stukje trassi
- 1 theelepel djinten
- ½ theelepel nootmuskaat
- 1 theelepel ketoembar zout en peper
- 1 blaadje salam
LEES VERDER IN DE MEI EDITIE VAN INDAH*