Indah* kopen
Featured

IN HET NIEUWE NUMMER: SAMBAL GORENG TAOTJO (MET GARNALEN EN TAHOE)

In de Indonesische keuken gebruiken we veel kruiden, daardoor zien we veel meer variatie dan in de Europese keuken. Door het koloniale verleden zijn er ook nog eens eindeloze combinaties te maken. Beide culturen inspireerden elkaar met de Indonesische als de dominante factor. Hoewel het al weer bijna lente is, hebben we in het huidige nummer nog veel aandacht voor gerechten die ook heerlijk zijn in de winter. We wensen u heel veel succes bij het koken: lekker zal het altijd worden. Selemat Makan.

1 blok tahoe in plakken van 1 cm

1 gesnipperde ui

1 theelepel trassi

1 blaadje salam

1⁄2 potje taotjo

1 fijngesneden paprika

2 gesnipperde tenen knoflook

1 theelepel laos

10-12 grote garnalen

1 theelepel suiker

LEES VERDER IN ONS MAGAZINE. Nu in de winkel, in onze webshop of neem aan abonnement

Ook interessant

Back to top button