Featured
IN HET NIEUWE NUMMER: SAMBAL GORENGTELOR OEDANG PETEH
GEKRUIDE EIEREN MET GARNALEN EN PETEHBONEN
door Harold Pereira
Met geuren en smaken kunnen de zintuigen worden aangesproken, herinneringen opgehaald en verbindingen worden gelegd met vroeger. Dat kan mooie gesprekken opleveren. Dus ga de keuken in met je familieleden om samen te koken, ga samen aan tafel om van het eten te genieten en vraag tijdens de maaltijd naar de herinneringen van je vader, moeder, tante, oom, opa of oma aan het eten uit haar of zijn jeugd. Veel plezier en selamat makan!
- 4 gekookte, gepelde eieren
- 2 uien
- 15 petehbonen
- 1 theelepel sambal oelek
- 1 spriet sereh
- 1⁄2 liter water
- 6-8 garnalen
- 1 teen knoflook
- 1 theelepel laos
- 1⁄2 blok santen
- 1 salamblaadjes
- olie en zout
LEES VERDER IN DE MEI EDITIE VAN INDAH*