Featured
IN HET NIEUWE NUMMER: SAMBAL OEDANG TAOTJO
SAMBAL GARNALEN MET ZWARTEBONENPASTA
door Harold Pereira
Met geuren en smaken kunnen de zintuigen worden aangesproken, herinneringen opgehaald en verbindingen worden gelegd met vroeger. Dat kan mooie gesprekken opleveren. Dus ga de keuken in met je familieleden om samen te koken, ga samen aan tafel om van het eten te genieten en vraag tijdens de maaltijd naar de herinneringen van je vader, moeder, tante, oom, opa of oma aan het eten uit haar of zijn jeugd. Veel plezier en selamat makan!
- 12 groene lomboks
- 4 eetlepels taotjo
- 1⁄2 blok santen
- 1⁄2 theelepel laos
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 200 gram gepelde garnalen
- 1⁄2 theelepel djahé
- 1⁄2 spriet sereh
- suiker naar smaak
LEES VERDER IN DE MEI EDITIE VAN INDAH*