Featured
IN HET NIEUWE NUMMER: TAHOE KETOPRAK BANDOENG
GEBAKKEN TAHOE MET TAUGÉ EN KOMKOMMER
door Harold Pereira
Met geuren en smaken kunnen de zintuigen worden aangesproken, herinneringen opgehaald en verbindingen worden gelegd met vroeger. Dat kan mooie gesprekken opleveren. Dus ga de keuken in met je familieleden om samen te koken, ga samen aan tafel om van het eten te genieten en vraag tijdens de maaltijd naar de herinneringen van je vader, moeder, tante, oom, opa of oma aan het eten uit haar of zijn jeugd. Veel plezier en selamat makan!
- 1 blok tahoe
- 1 eetlepel sambal oelek
- 1⁄2 kopje azijn
- wat selderie en bieslook
- 250 gram taugé
- 1⁄4 komkommer in fijne plakjes
- 2 eetlepels ketjap manis
- gefruite uitjes
LEES VERDER IN DE MEI EDITIE VAN INDAH*