Indah* kopen
Featured

IN HET NIEUWE NUMMER: TAHOE TJAH (TAHOE IN KETJAPSAUS)

In de Indonesische keuken gebruiken we veel kruiden, daardoor zien we veel meer variatie dan in de Europese keuken. Door het koloniale verleden zijn er ook nog eens eindeloze combinaties te maken. In dit nummer weer tien recepten.

Snijd de tahoe in vierkante plakken.
Klop in een schaal de eieren los en voeg zout en peper toe.
Haal de plakken tahoe door het eimengsel en bak ze in wat olie tot goudbruin, laat uitlekken en zet opzij. Bak de in plakjes gesneden knoflooktenen in de achtergebleven olie droog,
Voeg al roerend ketjap, goela djawa, zout en peper toe, schep voorzichtig
de tahoeplakken erdoor en strooi er de gehakte koreander over.

LEES VERDER IN ONS MAGAZINE. Nu in de winkel, in onze webshop of neem aan abonnement

Ook interessant

Back to top button