Indah* kopen
Featured

IN HET NIEUWE NUMMER: TOEMIS TAHOE AYAM DAN OEDANG

GEBAKKEN TAHOE MET GEKRUIDE KIP EN GARNALEN

door Harold Pereira

Eigenlijk kan vrijwel elk Hollands gerecht wel aangepast worden aan de Indische smaak. Bakken met uien en kruiden in plaats van koken, typisch Nederlandse groentes op z’n Indisch klaarmaken, toetjes opfleuren met vertrouwde ingrediënten… Dat werd van oudsher ook al in Indië gedaan door de Indo-Europese gemeenschap, met onze fantastisch lekkere, afwisselende en creatieve Indische keuken als resultaat. Hierbij weer een flink aantal recepten ter inspiratie of om gewoon precies zo uit te voeren als het er staat. Selamat makan!

  • 2 blokken tahoe
  • 100 gram kip in stukjes
  • 100 gram garnalen
  • 6 groene lomboks
  • 4 gesnipperde uien
  • olie
  • 2 eetlepels gehakte selderie
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • 2 dl water peper en zout

LEES VERDER IN DE JUNI/JULI- EDITIE VAN INDAH*

Ook interessant

Back to top button