Indah* kopen
Featured

IN HET NIEUWE NUMMER: VARIATIES OP RENDANG

van Maureen Tan

Wereldwijd gezien is rendang een van de bekendste gerechten uit de Indonesische keuken. In 2017 stond het gerecht zelfs op nummer één van de CNN-lijst World’s 50 Best Foods. In haar nieuwste kookboek Rendang, gaat Maureen Tan terug naar de oorsprong hiervan, naar West Sumatra. Voor Indah selecteerde ze drie bijzondere hedendaagse rendangs: rendang met oesterzwammen, rendang van gerookte makreel en gebakken eendenborst met rendangsaus.

RENDANG VAN PADDENSTOELEN EN KIDNEYBONEN (Rendang jamur tiram)

Rendang met oesterzwammen is erg geliefd op Sumatra. Er wordt vaak een bepaald type zwartoogboontjes, kacang tolo of kacang merah, voor gebruikt: een rode kleine bonensoort die op kidneybonen lijkt. Zo krijg je een heerlijke, voedzame rendang.

Voor nieuwe abonnees is er een mooie aanbieding voor de combinatie van dit mooie boek en een jaarabonnement

Maureen Tan – Rendang | Overamstel uitgevers | ISBN 9789048671292 | € 32,99VARIATIES

Ook interessant

Back to top button
×

Hallo!

Klik op de onderstaande knop om een chat te beginnen.

× Hoe kan ik je helpen?