Indah* kopen
Nieuws

In PINDA*. ‘Klanken van oorsprong’. Met ondermeer Anneke Grönloh, The Blue Diamonds en Massada

Brandend zand van Anneke Grönloh, Ramona van the Blue Diamonds, Sajang é van Massada. Laat de eerste tonen klinken en bijna iedereen kan wel een stukje meezingen met deze evergreens. Artiesten van Indische en Molukse afkomst hebben altijd een toonaangevende rol in de Nederlandse popmuziek gespeeld.

Dit is een deel van het artikel ‘Klanken van oorsprong’ in PINDA*. Daarin een muzikaal overzicht in de tijd.

Bestel ‘m hier (klik).

Of koop PINDA* in de winkel, verkrijgbaar bij uw tijdschriftenwinkel zoals AKO, Bruna, Readshop, ruim 3.500 verkooppunten in ons land. Is PINDA* uitverkocht? Vraag uw winkelier bij te bestellen bij de distributeur, dat kan.

Over PINDA*

In alle geledingen van de maatschappij hebben Indische Nederlanders hun sporen nagelaten. 

Er zijn meer schrijvers, wetenschappers, politici, artiesten, toneelspelers, theatermakers, filmers, modeontwerpers en sporters van Indische komaf dan we beseffen. Wie zijn zij? Welke Indische invloeden zijn als een stille kracht door de Nederlandse samenleving gegaan en hebben die mede vormgegeven.

Pinda* magazine leidt u als een gids van Indisch Nederland, voor
iedereen die nieuwsgierig is naar het Indische verhaal. Door mensen die zelf banden hebben met voormalig Nederlands-Indië en Indonesië aan het woord te laten en hen zelf het verhaal te laten vertellen. Het verhaal van hun ouders, grootouders of overgrootouders, die ooit hun geboorteland verlieten om hier een
nieuw bestaan op te bouwen.

Ook interessant

Back to top button