Indah* kopen
Nieuws

In PINDA* maar liefst 12 pagina’s culinair. Pascal Jalhay heeft een recept voor gado gado.

Bestel ‘m hier (klik).

Of koop PINDA* in de winkel, verkrijgbaar bij uw tijdschriftenwinkel zoals AKO, Bruna, Readshop, ruim 3.500 verkooppunten in ons land. Is PINDA* uitverkocht? Vraag uw winkelier bij te bestellen bij de distributeur, dat kan.

Het zijn Indo’s van de tweede of derde generatie, ze koken als goden en sommigen hebben al een of twee Michelinsterren op hun naam. Allemaal zijn ze dol op de Indische keuken en daar maken ze iets totaal anders van dan hun vaders en moeders, oma’s en opa’s. Hun revolutionaire recepten zijn te vinden in het kookboek Baru Belanda, Pascal Jalhays ode aan de Indische keuken. Een sommelier blust het af. Welkom in de nieuwe Indische keuken. Be prepared.

Over PINDA*

In alle geledingen van de maatschappij hebben Indische Nederlanders hun sporen nagelaten. 

Er zijn meer schrijvers, wetenschappers, politici, artiesten, toneelspelers, theatermakers, filmers, modeontwerpers en sporters van Indische komaf dan we beseffen. Wie zijn zij? Welke Indische invloeden zijn als een stille kracht door de Nederlandse samenleving gegaan en hebben die mede vormgegeven.

Pinda* magazine leidt u als een gids van Indisch Nederland, voor
iedereen die nieuwsgierig is naar het Indische verhaal. Door mensen die zelf banden hebben met voormalig Nederlands-Indië en Indonesië aan het woord te laten en hen zelf het verhaal te laten vertellen. Het verhaal van hun ouders, grootouders of overgrootouders, die ooit hun geboorteland verlieten om hier een
nieuw bestaan op te bouwen.

 

Ook interessant

Back to top button