Indah* kopen
Nieuws

In PINDA*, Patty Brard: ‘Op de lagere school werd ik al snel met de snoeiharde Nederlandse mentaliteit geconfronteerd. Daar was ik ‘die pinda’.’

In PINDA* de rubriek ‘Uit de kast’ met ondermeer Sylvie Meis, Patty Brard, Frits Bolkestein, Frans Klein, Jesse Klaver en veel anderen. Allemaal met Indische roots.

Patty Brard, koningin van de reality-tv. Schaamt zich nergens voor. Propageert het absolute tegenovergestelde van de Indische bescheidenheid. Kende in haar leven veel tegenslag maar komt altijd weer bovendrijven.

Dit is een deel van het artikel ‘Uit de kast’ in PINDA*

Bestel ‘m hier (klik).

Of koop PINDA* in de winkel, verkrijgbaar bij uw tijdschriftenwinkel zoals AKO, Bruna, Readshop, ruim 3.500 verkooppunten in ons land. Is PINDA* uitverkocht? Vraag uw winkelier bij te bestellen bij de distributeur, dat kan.

Over PINDA*

In alle geledingen van de maatschappij hebben Indische Nederlanders hun sporen nagelaten. 

Er zijn meer schrijvers, wetenschappers, politici, artiesten, toneelspelers, theatermakers, filmers, modeontwerpers en sporters van Indische komaf dan we beseffen. Wie zijn zij? Welke Indische invloeden zijn als een stille kracht door de Nederlandse samenleving gegaan en hebben die mede vormgegeven.

Pinda* magazine leidt u als een gids van Indisch Nederland, voor
iedereen die nieuwsgierig is naar het Indische verhaal. Door mensen die zelf banden hebben met voormalig Nederlands-Indië en Indonesië aan het woord te laten en hen zelf het verhaal te laten vertellen. Het verhaal van hun ouders, grootouders of overgrootouders, die ooit hun geboorteland verlieten om hier een
nieuw bestaan op te bouwen.

Ook interessant

Back to top button