Indah* kopen
AanbiedingCulinairNieuws

‘Jazeker. Ik vind een stamppotje met een vette worst ook heel lekker hoor maar van de zeven dagen eet ik toch vijf dagen Indisch.’

De eerste kopij voor de nieuwe culinaire versie van Pindah* Magazine stroomt binnen. Eén van de artikelen bevat interviews met die ‘oude kokende Indische omaatjes’. We kennen ze allemaal, ze zijn dan wel oud, maar nog messcherp, weten wat ze willen en ze zijn lopende encyclopedieën als het gaat om de Indische keuken.

We zien nu al dat de interviews heel veel anekdotes, nuttige tips en herinneringen bevatten. Herinneringen, want ook die omaatjes hadden weer moeders en omaatjes, het gaat gewoon door.

GRATIS toegang tot Pindah‘s videokanaal op YouTube bij aankoop van Pindah Magazine Culinair 2021 en de Pindah* Culinaire Agenda 2022 in één pakket

Het Pindah* videokanaal op YouTube, waarop in 2021 zo’n 60 recepten en kookvideo’s worden gepubliceerd, is exclusief beschikbaar voor de kopers, in één keer, van zowel de culinaire versie van het magazine als de 2022-editie van de culinaire agenda.

Inmiddels zijn de eerste twaalf kookvideo’s en recepten geplaatst, het aantal groeit elke week.

U kunt kiezen uit vier opties:

  • Het pakket (magazine, agenda en GRATIS het kookkanaal – € 24,90.
  • Het magazine 2021 € 6,95
  • De agenda 2022 € 17,95
  • Alleen toegang tot het YouTubekanaal met kookvideo’s en recepten € 9,95

Ook interessant

Back to top button