Indah* kopen
AanbiedingCulinairNieuws

Justine Pelmelay: Nasi goreng in de ochtend

Justine Pelmelay (1958) zong in verschillende popgroepen en vertegenwoordigde in 1989 Nederland op het Eurovision Songfestival. De zangeres zal najaar 2021 te zien zijn in een nieuw programma op de Nederlandse televisie. Haar moeder was Indisch, haar vader Moluks.

‘Mijn moeder Betty is geboren en getogen in Soerabaja op Java. Mijn vader Marthin is afkomstig uit Jerilli van het eiland Sarua, op de Molukken. In 1952 zijn ze in Nederland gekomen. Een gezin met zes kinderen en dat was best druk. Hoewel mijn vader een goede baan had bij de marine in Valkenburg was er weinig of soms helemaal geen geld. Als kinderen leerden we om toe te kunnen met weinig eten. Zo werd een kip op het bot verdeeld in een borststuk, twee kippenpoten, twee kippenvleugels en in het achterste gedeelte. Ik kreeg altijd een vleugeltje. Nu nog ben ik gek op kippenvleugeltjes, lekker droog gebakken.’

Lees er alles over de nieuwe culinaire versie van Pindah* Magazine, bestel ‘m nu.

  • Het complete pakket van magazine (verschijnt eind juli/begin augustus), culinaire agenda (verschijnt eind september) én toegang tot Pindah* YouTube-kanaal met recepten en kookvideo’s. Klik op de knop hieronder om te bestellen.
  • Alleen het magazine (verschijnt eind juli/begin augustus). Klik op de knop hieronder om te bestellen.

Blader hier alvast door de eerste acht pagina’s van het magazine, u krijgt een heel goede indruk van het geheel.

U kunt kiezen uit vier opties:

  • Het pakket (magazine, agenda en GRATIS het kookkanaal – € 24,90.
  • Het magazine 2021 € 6,95
  • De agenda 2022 € 17,95
  • Alleen toegang tot het YouTubekanaal met kookvideo’s en recepten € 9,95

Ook interessant

Back to top button