Indah* kopen
Nieuws

Koop PINDAH*. En maak kans op een gratis exemplaar van het boek De lange reis van de poesaka

In samenwerking met de makers Simone Berger en Armando Ello en uitgeverij Lm Publishers verloten wij maar liefst 100 exemplaren van dit prachtige boek onder de online-kopers van PINDAH*. Uw bestelnummer is het lotnummer.

PINDAH* al eerder via de site gekocht? Maakt u zich geen zorgen, ook uw bestelnummer doet mee in de verloting.

In het boek ‘De lange reis van de Poesaka –Indische tastbare herinneringen’ geven Simone Berger en Armando Ello een gezicht aan de vele nog niet vertelde Indische verhalen. Stuk voor stuk kleine persoonlijke en intense geschiedenissen, die niet in de schoolboeken zijn terug te vinden, maar hier worden uitvergroot. Door het levenspad van de poesaka te volgen, een waardevol erfstuk uit Nederlands-Indië of Indonesië, wordt de  familiegeschiedenis van ruim 30 personen vastgelegd. 

Hiermee wordt een stem en gezicht gegeven aan de eerste generatie en hun nazaten. Resultaat zijn mooie verhalen, enerzijds over tempo doeloe (vroeger), anderzijds over ontberingen, veerkracht en wilskracht en de kracht van vergeven en verzoening. De in dit boek geïnterviewde personen laten zien hoe zij het beste van twee werelden hebben weten te verbinden.

Ontdek het persoonlijke verhaal achter de uitverkoren poesaka’s van Adriaan van Dis, Marion Bloem en vele anderen en laat je inspireren en ga binnen jouw familie op zoek naar joúw poesaka.

Simone Berger en Armando Ello

Het boek heeft een winkelverkoopprijs van € 29,50 en telt 192 pagina’s. 100 online-kopers van PINDAH* krijgen het cadeau!

De verloting vindt plaats op 15 augustus a.s. als we de Japanse capitulatie herdenken.

Bestel via deze website, we sturen PINDAH* dan per post. Klik hier

Ook interessant

Back to top button