Indah* kopen
AanbiedingCulinairNieuws

Mijn broertje en ik hadden ook een taak: kroepoek bakken…..buiten, boven houtvuur in grote wadjans

Erik Becking is op Nieuw-Guinea geboren als kind van twee Indo-pioniers en groeide op tussen de Papoea’s. In de 2021-editie van Pindah* Culinair schrijft hij een column over zijn herinneringen. Hier een alvast een citaat:

Mijn broertje en ik hadden ook een taak: kroepoek bakken… buiten, boven houtvuur in grote wadjans. Daarna brachten wij samen met Papa de mandenvolle warme nasi rames met de jeep naar de stad. Het was een schot in de roos. De eerste twee weken moesten we de verpakte lekkernijen nog naar de mensen toe sjouwen, maar daarna was Stans’ makanan zo beroemd, dat zodra de jeep voor een gebouw of schip stopte, de ambtenaren en soldaten naar buiten snelden om hun portie op te halen.

Lees het allemaal in de nieuwe culinaire versie van Pindah* Magazine die eind juli/begin augustus verschijnt.

GRATIS toegang tot Pindah‘s videokanaal op YouTube bij aankoop van Pindah Magazine Culinair 2021 en de Pindah* Culinaire Agenda 2022 in één pakket

Het Pindah* videokanaal op YouTube, waarop in 2021 zo’n 60 recepten en kookvideo’s worden gepubliceerd, is exclusief beschikbaar voor de kopers, in één keer, van zowel de culinaire versie van het magazine als de 2022-editie van de culinaire agenda.

Inmiddels zijn er al 20 kookvideo’s en recepten geplaatst, het aantal groeit elke week.

U kunt kiezen uit vier opties:

  • Het pakket (magazine, agenda en GRATIS het kookkanaal – € 24,90.
  • Het magazine 2021 € 6,95
  • De agenda 2022 € 17,95
  • Alleen toegang tot het YouTubekanaal met kookvideo’s en recepten € 9,95

Ook interessant

Back to top button