Indah* kopen
AanbiedingCulinairNieuws

Pascal Jalhay en de wolk van geuren in Indonesië

Pascal Jalhay (51) wordt beschouwd als een van de meest innovatieve chef-koks van zijn generatie. Een Indische kok die koos voor de Franse school.

Vanaf zijn zesde wist Pascal Jalhay (1969) dat hij kok wilde worden. Hij leerde het vak bij befaamde zaken als Château Neercanne, Scholteshof en Excelsior. Zijn talent werd al snel ontdekt door Robert Kranenborg die hem chef de partie van zijn tweesterrenrestaurant La Rive in het Amstel Hotel maakte. Later bemachtigde Jalhay zelf in twee jaar tijd twee Michelin-sterren bij Vermeer en was daarmee de jongste sterrenchef van Nederland ooit. Hij wordt beschouwd als een van de meest innovatieve chef-koks van zijn generatie. Hij maakte culinaire ontdekkingsreizen voor Marfo Food Group en bedenkt voor hen nieuwe recepten en gerechten voor vliegtuigmaatschappijen, ziekenhuizen en offshoreplatforms. Vorig jaar augustus opende hij Kookstudio Bij de Molen in het Gooische Laren. Afgelopen januari verscheen zijn kookboek Wereldse smaakmakers, een boek met ruim 75 basisrecepten uit de hele wereld voor sauzen, boemboes, kruidenmixen, marinades en chutneys.

Lees er alles over de nieuwe culinaire versie van Pindah* Magazine, bestel ‘m nu.

  • Het complete pakket van magazine, culinaire agenda (verschijnt eind september) én toegang tot Pindah* YouTube-kanaal met recepten en kookvideo’s. Klik op de knop hieronder om te bestellen.
  • Alleen het magazine (verschijnt eind juli/begin augustus). Klik op de knop hieronder om te bestellen.

Blader hier alvast door de eerste acht pagina’s van het magazine, u krijgt een heel goede indruk van het geheel.

U kunt kiezen uit vier opties:

  • Het pakket (magazine, agenda en GRATIS het kookkanaal – € 24,90.
  • Het magazine 2021 € 6,95
  • De agenda 2022 € 17,95
  • Alleen toegang tot het YouTubekanaal met kookvideo’s en recepten € 9,95

Ook interessant

Back to top button