Indah* kopen
Uncategorized

PINDA* raakt uitverkocht. Wie er nu nog één of een paar wil hebben moet snel zijn.

Het begon met een 1e druk van 30.000 stuks. Al snel moesten we een knoop doorhakken en kwam er een 2e druk van 20.000 stuks waarmee de totaaloplage nu op 50.000 ligt. Vorige week keken we zelfs nog naar een 3e druk maar omdat de drukkers in ons land het razend druk hebben deze laatste maanden van het jaar, zit ‘t er in 2019 niet meer in. Ze kunnen niet eerder dan 16 december leveren en voordat we dan in de winkels liggen zijn we een week verder. En op 31 december 2019 gaan we uit de verkoop, na ruim drie maanden in het schap.

Winkelvoorraden lopen snel terug, als er al voorraad is

Met nog twee maanden verkoop voor de boeg is al meer dan de helft van alle exemplaren in de winkels verkocht. Veel winkels zijn uitverkocht en kunnen niet meer bijbestellen maar we horen dat ze bij de grotere winkels en grotere ketens zoals AKO, Bruna, Readshop en Primera nog voorradig zijn.

En de webshop gaat helemaal hard

Voor de webshop hebben we op dit moment nog maar minder dan 20 procent van het aantal ooit beschikbare exemplaren over. Bij bestellen via de webshop moet u iets langer op de levering wachten – we moeten orders verzamelen om gezamenlijk een beetje redelijke portokosten te krijgen. Maar dan weet u zeker dat u PINDA* krijgt.

Dus: heeft u nog geen PINDA* of wilt u PINDA* in december als cadeau geven aan familie, vrienden, kennissen? Sla dan nu uw slag.

Ook interessant

Back to top button