Indah* kopen
Nieuws

Pindah* kookboek: Wij zijn opzoek naar jou

De Pindah* Culinaire Agenda is een groot succes. Voor een belangrijk deel is dat ook te danken aan het oude kookboekje van mijn oma: handgeschreven, in eenvoudige, begrijpelijke taal.

We kregen er veel reacties op, ook van lezers die zo’n oud kookboekje herkenden: er circuleert er in hun familie ook een.

Voor de makers van Pindah* reden – als er voldoende kookboekjes blijken te zijn – komend voorjaar een groot en nieuw – maar vanwege de inhoud toch ook ‘oud’ – kookboek uit te brengen met louter recepten van die oude oma’s, opa’s, vaders, moeders en tantes.

Wij zijn nu op zoek naar 10 tot 15 mensen die net als ik een oud kookboek hebben van hun oma’s, opa’s, vaders, moeders en tantes. We zijn opzoek naar originele en oude Indische/Europese/Chinese recepten die onze oma’s, opa’s, vaders, moeders en tantes hebben meegenomen naar Nederland. We zijn opzoek naar die oude, handgeschreven kookboekjes die tenminste 10 recepten bevatten, denk aan voorgerecht/hoofdgerecht/nagerecht/bijgerecht. Daarnaast zijn wij bij Pindah* ook ontzettend benieuwd naar de historie achter de oude kookboekjes die jullie hebben!

Herken jij jezelf hierin en zou je het leuk vinden om mee te werken aan dit nieuwe project? Stuur dan een mail naar demivhpindah@outlook.com met een voorbeeld recept en wat informatie over diegene die achter het oude koekboekje zit! Daarnaast zullen we als reactie op je mail meer informatie sturen.

Ook interessant

Back to top button