Indah* kopen
Nieuws

SNEAK PREVIEW: Gail Meijer (columnist): ‘Vooral niet vergeten’, straks in de nieuwe editie

We zitten midden in de productie van de eerste editie van 2022 die in juli verschijnt. De kopij en foto’s stromen binnen. We maken ruimte voor maar liefst acht (!) columnisten zoals Gail Meijer, Han Go, Maureen Welscher, Pay-Uun Hiu, Philip Dröge, Roel Schenk, Judith Limahelu en natuurlijk Frans Leidelmeijer. Hieronder alvast een stukje uit de column.

‘Pas sinds een aantal jaren, ik gok zo’n tien jaar, volg ik de Indië herdenking en draag ik ieder jaar op 15 augustus netjes de Indische melati, als teken van respect.

Toen mij gevraagd werd te schrijven over wat de Indië herdenking voor mij betekent, vond ik het in alle eerlijkheid lastig om onder woorden te brengen wat het is dat mij grijpt, gezien emotie vaak iets is wat gelinkt is aan een specifiek moment en erg persoonlijk is.

De emoties die bij mij naar boven komen bij de herdenking zijn trots, verdriet en tegelijkertijd ook blijdschap.’

LEES IN JULI VERDER IN DE EERSTE EDITIE VAN HET MAGAZINE IN 2022. NEEM (zie hieronder) EEN ABONNEMENT, KLIK OP UW KEUZE

Ook interessant

Back to top button