Indah* kopen
AanbiedingCulinairNieuws

Theodor Holman over de culinaire herinneringen van zijn vader: ‘Uitzicht op het land van de goden’.

Theodor Holman schrijft in de culinaire versie van Pindah* Magazine die eind juli/begin augustus verschijnt over de culinaire herinneringen van zijn vader. Hier een alvast een citaat:

Mijn vader probeerde als assistent-resident op het eiland Geser in de Molukken wat menselijk koloniaal gedrag te vertonen.  Daarvoor moest hij af en toe een bezoek afleggen  (‘op tournee’ werd dat genoemd) aan de omringende eilanden om te kijken of de ‘boeken’ wel in orde waren en eenmaal aangekomen vroeg hij dan aan de tolk of die aan het plaatselijke hoofd wilde vragen wat het lekkerste gerecht was dat ze daar aten en hoe dat werd bereid. Mijn vader wist wel dat hij die maaltijd dan voorgeschoteld zou krijgen.
Op een gegeven moment was hij op een eiland – ik weet helaas niet welk – de vraag werd gesteld en mijn vader werd voor een groot vuur neergezet. Hij werd onmiddellijk getrakteerd op Ayer Djeroek (citroenwater) met gember en wachtte.
Na verloop van tijd kwam men hem enkele bananenbladeren met levende kikkers laten zien. Mijn vader knikte goedkeurend. Vervolgens werden die kikkers in een uitgeholde brede bamboestam gestampt samen met wat rijst

Lees het allemaal in de nieuwe culinaire versie van Pindah* Magazine die eind juli/begin augustus verschijnt.

GRATIS toegang tot Pindah‘s videokanaal op YouTube bij aankoop van Pindah Magazine Culinair 2021 en de Pindah* Culinaire Agenda 2022 in één pakket

Het Pindah* videokanaal op YouTube, waarop in 2021 zo’n 60 recepten en kookvideo’s worden gepubliceerd, is exclusief beschikbaar voor de kopers, in één keer, van zowel de culinaire versie van het magazine als de 2022-editie van de culinaire agenda.

Inmiddels zijn er al 20 kookvideo’s en recepten geplaatst, het aantal groeit elke week.

U kunt kiezen uit vier opties:

  • Het pakket (magazine, agenda en GRATIS het kookkanaal – € 24,90.
  • Het magazine 2021 € 6,95
  • De agenda 2022 € 17,95
  • Alleen toegang tot het YouTubekanaal met kookvideo’s en recepten € 9,95

Ook interessant

Back to top button