Indah* kopen
CulinairNieuws

De Pindah* Culinaire Agenda’s 2021 – agenda én kookboek

Heeft u nog niet besteld? Doe het dan nu, zo’n 65 procent van de eerste druk is inmiddels al verkocht. U kunt hieronder bestellen via de website, u kunt ook uw boekhandel ernaar vragen. Heeft uw boekhandel de agenda niet, dan kan hij ‘m bestellen bij de distributeur, het Centraal Boekhuis, het ISBN-nummer is 9789492851062

Word lid van Omroep Bersama

In 2019 maakten we Pinda*, in 2020 Pindah*. Twee magazines waarvan er zo’n 65.000 exemplaren werden verkocht, een groot en vooral onverwacht groot succes. Volgend jaar komt er wéér een editie maar zolang blijven we natuurlijk niet op onze handen zitten. We dachten na over een mogelijke culinaire versie van het magazine, dit najaar. Ook dachten we na over een agenda. En toen viel het dubbeltje: waarom die twee niet gecombineerd? Handig én lekker.

192 pagina’s – daarin ruim 30 recepten en prachtige culinaire fotografie van Harold Pereira, ook de fotograaf van de covers van PINDA* en PINDAH*. Gebonden in een handige ringband want als u dan kookt, dan blijven de pagina’s mooi open liggen.

Het omslag heeft een opdruk – zie de afbeelding – van echte goudkleurige folie.

Uw boekhandel kan de agenda ook voor u bestellen, het ISBN-nummer is 9789492851062

Als u het magazine al kocht, krijgt u 15 procent korting.

(kocht u via de website, dan heeft u van ons al een mail met de kortingscode ontvangen. Kocht u in de winkel, vul dan even het onderstaande formulier in, de kortingscode verschijnt DIRECT in dit scherm)

Ook interessant

Back to top button