Indah* kopen
Culinair

De Pindah*-keuken: Sambal Goreng Tempeh Tahoe Peteh

In samenwerking met Culinair Collectief Indonesia biedt Pindah* aan abonnees de mogelijkheid zowel recepten als bijbehorende kookvideo’s te zien. In de loop van 2021 verschijnen er maar liefst 60 recepten en video’s.

Het recept en de video zijn vanaf 31 mei 2021 alleen beschikbaar voor abonnees.

Ingrediënten

1/2 tahoe in blokjes van 1 bij 1, gefrituurd

1/2 tempeh in blokjes van 1 bij 1, gefrituurd

1 el sambal oelek

gesnipperde ui

klein scheutje ketjap

lombok

1 tl asam

salam

petehbonen

1 tl fijngehakte kemirinoten

fijngesneden laos

1 tl gehakte knoflook

snufje zout

200 ml water

Instructies

Fruit de ui in een scheutje olie. Voeg één voor één knoflook, kemiri, lombok, salamblaadjes, laos, asam, sambal, petehbonen, zout, ketjap en water toe. Als laatste de tempeh en tahoe erbij en rustig laten sudderen

Ook interessant

Back to top button