Indah* kopen
Uncategorized

PINDAH* gekocht in de winkel en u wilt meedoen met de winactie met 100 maal het boek ‘De lange reis van de Poesaka –Indische tastbare herinneringen’

In samenwerking met de makers Simone Berger en Armando Ello en uitgeverij Lm Publishers verloten wij maar liefst 100 exemplaren van dit prachtige boek onder de kopers van PINDAH. Maak een foto van de door u gekochte PINDAH bij de voordeur van uw huis – u kunt zelf onzichtbaar blijven maar uw huisnummer willen we wel zien – en we nemen u mee in de verloting.

Vul dan het formulier in, op 15 augustus wordt de uitslag bekendgemaakt op de website.

[wpforms id=”48740″]

In het boek ‘De lange reis van de Poesaka –Indische tastbare herinneringen’ geven Simone Berger en Armando Ello een gezicht aan de vele nog niet vertelde Indische verhalen. Stuk voor stuk kleine persoonlijke en intense geschiedenissen, die niet in de schoolboeken zijn terug te vinden, maar hier worden uitvergroot. Door het levenspad van de poesaka te volgen, een waardevol erfstuk uit Nederlands-Indië of Indonesië, wordt de  familiegeschiedenis van ruim 30 personen vastgelegd. 

Hiermee wordt een stem en gezicht gegeven aan de eerste generatie en hun nazaten. Resultaat zijn mooie verhalen, enerzijds over tempo doeloe (vroeger), anderzijds over ontberingen, veerkracht en wilskracht en de kracht van vergeven en verzoening. De in dit boek geïnterviewde personen laten zien hoe zij het beste van twee werelden hebben weten te verbinden.

Ontdek het persoonlijke verhaal achter de uitverkoren poesaka’s van Adriaan van Dis, Marion Bloem en vele anderen en laat je inspireren en ga binnen jouw familie op zoek naar joúw poesaka.

Ook interessant

Back to top button