AanbiedingCulinairNieuws
In de rubriek Onmisbaar kookgerei: weckpotjes
In de nieuwe Pindah* Culinair vier pagina’s met afbeeldingen en korte beschrijvingen van onmisbaar kookgerei: wat zou je altijd onder handbereik moeten hebben in de keuken.
In de Indische keuken kun je niet genoeg bakjes en potjes hebben. Voor het bewaren van bijgerechten zoals atjar is een weckpot erg geschikt. In de Indische keuken worden weckpotten vooral gebruikt om zoetzure groenten in te bewaren.
Lees er alles over de nieuwe culinaire versie van Pindah* Magazine, bestel ‘m nu.
- Het complete pakket van magazine, culinaire agenda (verschijnt eind oktober) én toegang tot Pindah* YouTube-kanaal met recepten en kookvideo’s. Klik op de knop hieronder om te bestellen.
- Alleen het magazine (verschijnt eind juli/begin augustus). Klik op de knop hieronder om te bestellen.
Blader hier alvast door de eerste acht pagina’s van het magazine, u krijgt een heel goede indruk van het geheel.
U kunt kiezen uit vier opties:
- Het pakket (magazine, agenda en GRATIS het kookkanaal – € 24,90.
- Het magazine 2021 € 6,95
- De agenda 2022 € 17,95
- Alleen toegang tot het YouTubekanaal met kookvideo’s en recepten € 9,95