Indah* kopen
Featured

IN HET NIEUWE NUMMER: ‘Hier in Nederland werd er geleerd dat wij uit een kolonie kwamen. Er werd dan heel makkelijk gezegd dat wij maar weer terug moesten gaan’

Joke Daamen voelt zich Indisch en is blij dat ze in verzorgingshuis voor Molukksers en Indo’s Rumah Kita woont.

Volgens het Rode Kruis leefde mijn vader niet meer. Maar mijn grootmoeder van vaderskant had een brief ontvangen van mijn vader. Zij heeft toen naar mijn moeder geschreven dat mijn vader nog in leven was. Wij zijn toen met het gezin naar Balikpapan in Borneo gegaan, want daar zou mijn vader vanuit Japan aankomen. Wij hebben hem daar weer ontmoet. Ik was zo blij en we zijn toen bij elkaar gebleven.

LEES VERDER IN ONS MAGAZINE. Nu in de winkel, in onze webshop of neem aan abonnement

Ook interessant

Back to top button