Indah* kopen
Featured

IN HET NIEUWE NUMMER: Verwarmende herfstrecepten: MASOEBAH 

ZOETE LAAGJESPANNEKOEK UIT BANDJARMASIN 

In dit culinaire themanummer natuurlijk ook weer een serie inspirerende recepten. Sommige bekend, andere minder. Net als foodblogger Erik Stern geeft de maker de recepten regelmatig een eigen twist. Dat doet u thuis ongetwijfeld ook. Zowel voor vleesliefhebbers als vegetariërs is er weer van alles te proberen. Invloeden uit andere delen van Azië komen ook terug, bijvoorbeeld in de ‘Indiase’ rijst. Een zoet gerecht ontbreekt niet: Masoebah uit Bandjarmasin. Veel plezier bij het bereiden en selamat makan! 

*200 gram bloem

* 4 eieren

* 1⁄4 theelepel kruidnagelpoeder

* zout en boter

* 50 gram suiker

* 1⁄2 theelepel kaneel

* 1 mespunt anijszaad 

LEES VERDER IN DE NIEUWE EDITIE VAN INDAH*

Ook interessant

Back to top button