Indah* kopen
Featured

IN HET NIEUWE NUMMER: Verwarmende herfstrecepten: PENGAT ASEM PEDIS

GESTOOFDE VIS IN SCHERP GEKRUIDE SAUS

In dit culinaire themanummer natuurlijk ook weer een serie inspirerende recepten. Sommige bekend, andere minder. Net als foodblogger Erik Stern geeft de maker de recepten regelmatig een eigen twist. Dat doet u thuis ongetwijfeld ook. Zowel voor vleesliefhebbers als vegetariërs is er weer van alles te proberen. Invloeden uit andere delen van Azië komen ook terug, bijvoorbeeld in de ‘Indiase’ rijst. Een zoet gerecht ontbreekt niet: Masoebah uit Bandjarmasin. Veel plezier bij het bereiden en selamat makan! 

  • 500 gram gefileerde kabeljauw
  • 1⁄2 theelepel zout
  • 4 gepofte kemirienoten
  • 2 tenen knoflook
  • 1 theelepel laos
  • 1 theelepel zout
  • 2 eetlepels citroensap
  • 12 rode lomboks
  • 2 grote gesnipperde uien
  • 1 eetlepel gemberwortel
  • 1 theelepel koenjit
  • 2 eetlepels pindakaas

LEES VERDER IN DE NIEUWE EDITIE VAN INDAH*

Ook interessant

Bekijk ook
Close
Back to top button