Indah* kopen
Featured

IN HET NIEUWE NUMMER: ‘Dit Indisch-zijn bindt mijn vader en mij heel erg.’

Gail Meijer (29), fotograaf van Elite Model Management, gaat op zoek naar wie ze is. Wat maakt haar tot Indo en waarom voelt ze zich zoals ze zich voelt. ‘Dit Indisch-zijn bindt mijn vader en mij heel erg.’

Waar kom je vandaan?’ Die vraag wordt mij wel eens gesteld. Als ik antwoord dat ik in Leiden ben geboren, dat ik ben opgegroeid in de IJmond en dat ik nu in Rotterdam woon, kijken mensen me raar aan en stellen zij me nogmaals de vraag, alleen dan iets aangepast. ‘Maar waar kom je écht vandaan?’ Elke keer als ik antwoord dat ik Indisch ben, is het niet altijd even duidelijk voor iedereen. Indonesisch? Nee. Oh, uit India dan? Ook niet.

LEES VERDER IN ONS MAGAZINE. Nu in de winkel, in onze webshop of neem aan abonnement

Ook interessant

Back to top button